28/02/2016 – Diari el Periódico (FIDEL MASREAL)

BCN acollirà nous refugiats a finals de març a la Casa Bloc

El drama humà dels refugiats ha generat i genera un nou motiu de conflicte institucional entre el Govern de la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona i el Govern de l’Estat, al qual les administracions catalanes acusen d’inacció i nul·la informació sobre els fluxos d’arribada. Malgrat aquest fet, la Generalitat, les entitats socials i els municipis catalans avancen de forma notable i discreta en tasques d’acollida i coordinació tant de l’acció solidària com del missatge polític que acompanya aquesta actuació. Sense desplegament mediàtic, es porten a terme acollides. A finals de març, una trentena de refugiats trobaran refugi a la Casa Bloc, al districte de Sant Andreu, un dels edificis que des de fa mesos ja està preparat per a aquesta finalitat, que encara no comptava amb calendari.

interior_religio_img